Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Υδραυλικές εγκαταστάσεις

με συνέπεια και τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας.
Ολοκληρωμένες προτάσεις & λύσεις κατόπιν μελέτης του χώρου σας!

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις της ΦΡΟΚΑΪ ΤΕΧΝΙΚΗ αντιμετωπίζουν προκλήσεις όπως η διαχείριση της πίεσης του νερού και η προστασία από τον παγετό, ενώ εξασφαλίζουν επίσης μια υψηλή ποιότητα νερού. Μέσα από τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, όπως η αυτοματοποίηση και οι έξυπνοι αισθητήρες, προσφέρουμε γρήγορες, αποτελεσματικές λύσεις, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Υδραυλικές εγκαταστάσεις – ΦΡΟΚΑΪ ΤΕΧΝΙΚΗ

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις αποτελούν βασικό και κρίσιμο στοιχείο της υποδομής κάθε κτιρίου. Τόσο στις κατοικίες, όσο και στους εμπορικούς χώρους και τις βιομηχανικές μονάδες, η σωστή σχεδίαση, εγκατάσταση και συντήρηση των υδραυλικών συστημάτων είναι απαραίτητη για την αποδοτική, ασφαλή και οικονομικά βιώσιμη λειτουργία κάθε χώρου. Στη ΦΡΟΚΑΪ ΤΕΧΝΙΚΗ με έδρα την Αθήνα (Γουδή) αναλαμβάνουμε υδραυλικές εργασίες παντός τύπου, υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Παράλληλα, εμπορευόμαστε υδραυλικά είδη και είδη υγιεινής κορυφαίας ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Τα 3 βασικά βήματα που ακολουθούμε στις υδραυλικές εγκαταστάσεις

1

Σχεδίαση

Κατά τη σχεδίαση των υδραυλικών εγκαταστάσεων, οι τεχνικοί μας λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες παροχής νερού και την απομάκρυνση αποβλήτων του κτιρίου. Επιπλέον, λαμβάνουν υπόψη τυχόν ειδικές απαιτήσεις που έχουν να κάνουν με τη θέρμανση, την ψύξη και την πυρασφάλεια.

2

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση των υδραυλικών εγκαταστάσεων απαιτεί ειδικευμένο προσωπικό και χρήση ποιοτικών υλικών. Σημαντικός παράγοντας είναι η επιλογή σωστών διαμετρημάτων σωληνώσεων, εξαρτημάτων και αντλιών, καθώς και η εφαρμογή τεχνικών που εξασφαλίζουν την αποφυγή διαρροών και άλλων πιθανών προβλημάτων.

2

3

Συντήρηση

Η τακτική συντήρηση των υδραυλικών συστημάτων είναι καθοριστική για την πρόληψη προβλημάτων και την εξασφάλιση της μακροχρόνιας λειτουργίας τους. Περιλαμβάνει έλεγχο για διαρροές, έλεγχο για την καθαριότητα των φίλτρων, αντικατάσταση φθαρμένων εξαρτημάτων και επιθεώρηση των αντλιών και των θερμαντικών σωμάτων.

Photo Gallery

Photo Gallery