Φυσικό Αέριο

Φυσικό Αέριο

Εγκατάσταση φυσικού αερίου από τους ειδικούς της ΦΡΟΚΑΪ ΤΕΧΝΙΚΗ
άμεσα και οικονομικά!

Απευθυνθείτε σε εμάς για:

Εγκαταστάσεις λέβητα Φυσικού Αερίου

Προμήθεια, αντικατάσταση & συντήρηση λέβητα Φυσικού Αερίου

Χημικό καθαρισμό δικτύου θέρμανσης και καλοριφέρ

Εγκατάσταση δικτύων θέρμανσης

Εγκατάσταση λεβητοστασίων Φυσικού Αερίου

Μετατροπές εγκαταστάσεων θέρμανσης

Συντήρηση καυστήρων

Τοποθέτηση σωμάτων καλοριφέρ - καθαρισμό σωμάτων.

Φυσικό Αέριο – ΦΡΟΚΑΪ ΤΕΧΝΙΚΗ

Όλο και περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται σήμερα τα προνόμια που συνδέονται με το Φυσικό Αέριο, με κυριότερα ασφαλώς την αυτονομία, την ευελιξία στη χρήση και την εξοικονόμηση χρημάτων σε σχέση με το πετρέλαιο. Πέρα από τις υδραυλικές εργασίες και της ανακαινίσεις, η ΦΡΟΚΑΪ ΤΕΧΝΙΚΗ παρέχει επίσης μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών γύρω από το Φυσικό Αέριο, εξασφαλίζοντας άρτια λειτουργία και απόδοση. Με έδρα το Γουδή και εξυπηρέτηση σε όλη την Αθήνα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει έργα εγκατάστασης, καθαρισμού και συντήρησης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, παραδίδοντας δίκτυα έτοιμο για χρήση.

Περιβαλλοντικά οφέλη

Περιβαλλοντικά οφέλη

Πέρα από τα προνόμια που προσφέρει σε εσάς, το Φυσικό Αέριο συνοδεύεται επίσης από σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη, με κυριότερα τα παρακάτω:

Μειωμένες Εκπομπές Ρύπων

Kατά την καύση του, το φυσικό αέριο εκλύει σημαντικά λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα (CO2), θειούχα αέρια (SOx) και άλλους ρύπους συγκριτικά με το πετρέλαιο και τον άνθρακα. Με αυτό τον τρόπο, συμβάλλει στη μείωση των επιπτώσεων που προκαλούν την κλιματική αλλαγή, καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα.

Υψηλότερη Αποδοτικότητα

Το φυσικό αέριο έχει υψηλότερη απόδοση σε σχέση με άλλα καύσιμα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να παράγει περισσότερη ενέργεια ανά μονάδα καυσίμου. Αυτό μειώνει την κατανάλωση πρώτων υλών και τις εκπομπές.

Συμβουλή

Για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τα πλεονεκτήματα του Φυσικού Αερίου, χρειάζεστε έναν αξιόπιστο πάροχο. Στη ΦΡΟΚΑΪ ΤΕΧΝΙΚΗ εξασφαλίζουμε για εσάς προγράμματα που φέρνουν μείωση στους λογαριασμούς σας από τον πρώτο κιόλας μήνα, με σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία.